MENU
I & I
IWAN & ILSE

' Melinda heeft onze bruiloft gefotografeerd. Ze creëert een fijne sfeer, was heel relaxed en het resultaat is prachtig geworden. We hebben een ontzettend mooi album ontvangen! Ze had aandacht voor alle details, onze wensen en levert prachtige kwaliteit. '

01
05
M & A
MICHAEL & AMANDA

Vanaf het begin van onze verloving hadden wij direct goed contact met Melinda en heeft zij ons enorm geholpen met het vinden van een mooie locatie voor de Save the Date kaarten waar zij ook de shoot voor heeft verzorgd. Wij zijn enorm blij met de foto's en horen nog steeds enorm veel leuke reacties van familie en vrienden hierover. Op de trouwdag zelf was Melinda bij het aankleden, plechtigheid, receptie, reportage, diner en zelfs tot het feest aanwezig. Hierdoor heeft zij een prachtig beeld kunnen weergeven van de gehele trouwdag en kunnen we nog steeds nagenieten van alles. Wij kunnen haar zeker aan iedereen aanbevelen.

02
05
R & C
ROBIN & CHEYENNE

Wauw wauw wauw! Geweldige FOTO's!! Op 06-04-2018 heeft Melinda onze bruiloft gefotografeerd. Wat een geweldige lieve en relaxte vrouw is ze. Wij voelden ons vanaf het eerste moment op ons gemak bij haar!

-MOM OF THE BRIDE -
Wat ben je een relaxte vrouw, je geeft zoveel rust. Heb van je genoten!

03
05
S & T
SANDER & TESSA

Fantastisch! Ongedwongen relaxte sfeer. Er wordt geluisterd naar eigen ideeen en inbreng. Legt elk moment vast wat als resultaat de meest leuke spontane foto's opleverd. Na een aantal weken ontvingen wij het trouwalbum, wauw! Je beleefd die dag opnieuw. Een dikke aanrader!!

04
05
B & N
Bryan & Nathalie

Wij hebben genoten tijdens de fotoshoot. We zijn Melinda erg dankbaar voor haar geduld en haar oog op de mooie details! We hopen nog eens zulke prachtige foto's te kunnen maken bij deze bijzondere vrouw.

05
05
In a foreign land, it's easy to find beauty in the simplicities and everyday moments.
Everything becomes a marvel.
CLOSE