Heb ik je enthousiast gemaakt over de reportages van By Melinda Photography en wil je vrijblijvend aanvullende informatie of een offerte ontvangen? Vul dan het contact formulier in. Ik streef ernaar om binnen 48 uur contact op te nemen.

Per telefoon ben ik helaas niet tot nauwelijks bereikbaar door mijn onregelmatige werktijden, je mag mij altijd een Messenger bericht sturen via mijn bedrijfspagina.
Blijf op de hoogte van mijn recente werk en aanbiedingen door mij te volgen op Facebook & Instagram.

Liefs,
By Melinda Photography

Naam

Email

Soort reportage?

Bericht

 
Bruiloft-verloving-shoot-fotograaf-Utrecht

Veelgestelde vragen

Moet ik van te voren reserveren?

Mijn agenda loopt gemiddeld zo’n 2 a 3 maanden vooruit wat betreft familie, zwangerschap- en newbornshoots.

Om teleurstelling te voorkomen is het verstandig rond de 20 weken zwangerschap een afspraak te maken voor zowel de zwangerschap- en/of newbornshoot.
Per jaar neem ik max. 10 bruiloften aan, het seizoen van 2017 is inmiddels volgeboekt. Ook zijn de eerste 3 bruiloften van 2018 al vastgelegd.

Hoelang duurt een newborn en/of zwangerschapsessie?

Een zwangerschapsessie duurt ongeveer 1 a 1,5 uur. Een newbornsessie vindt plaats in de studio en duurt ongeveer 2 uur.

Hoe kan ik de foto's uitkiezen?

Alle foto’s worden online in een persoonlijke galerij (shootproof) geplaatst. Hier zijn alle onbewerkte foto’s in te vinden.
Via deze galerij kun je je foto’s kiezen en bestellen. Na het plaatsen van de betaling wordt de galerij verwijderd. Deze blijft niet online staan.

Wanneer krijg ik de foto's?

Na ontvangst van betaling ontvang je de foto’s binnen 3 weken. * Mocht de levertijd afwijken wegens drukte wordt je hierover geinformeerd.

Zijn er algemene voorwaarden?

Ja, na het reserveren van de shoot ontvangt u een digitaal contract. Na het tekenen van de algemene voorwaarden is de boeking definitief. Mocht u niet akkoord gaan met de algemene voorwaarden kan ik helaas geen boeking voor u maken.

Copyrighted Image