MENU

BOEKINGEN - CONTACT

FAQS

REIS JE OOK AF NAAR HET BUITENLAND?

Reizen is naast fotografie een van mijn passies. Ik zou het erg gaaf vinden om dit te combineren met het fotograferen van jullie lovestory. Eerder heb ik in Belgie, Bali en Curacao gefotografeerd. Voor elopements over de grens en weekend bruiloften reis ik jullie graag achterna. *Prijs op maat

ZOU JE EEN WEDDING PLANNER / STYLIST ADVISEREN?

Ja, Ja en nog eens Ja! Een wedding planner voegt zoveel toe aan een bruiloft. Alle zorgen worden uit handen genomen zodat jullie écht 100% kunnen genieten van jullie eigen bruiloft. En een stylist zorgt voor alle prachtige Pinterest plaatjes die jullie van je eigen bruiloft ook zeker willen.

ELOPEMENT?

Helemaal hip en de trend van nu, een elopement is een ceremonie met alleen een ambtenaar en getuigen. Ik vind het super gaaf om vast te leggen en ga graag op pad met jullie voor een avontuurlijke fotoshoot om de mooiste foto's te schieten.

VIDEOGRAAF?

Zelf fotografeer ik alleen maar ik werk 9/10 bruiloften samen met een videograaf. Een videograaf en fotograaf zien elkaar vaak pas op jullie grote dag. Ik vind het fijn om van te voren te weten of er een videograaf is en wie jullie hebben ingehuurd. Mochten jullie nog op zoek zijn naar een videograaf kan ik zeker ook een aanbeveling doen!

WELK APPARATUUR GEBRUIK JE?

Ik shoot met de camera’s van NIKON en werk met meerdere objectieven waarvan de 24-70mm 1.8 / 35mm 1.4 / 50mm 1.8 favoriet zijn vanwege de prachtige 'bokeh'.

Ik werk met twee fullframe camera’s (D850/D750) die direct een backup van de foto's maken.

SAMENWERKEN?

Ik werk wekelijks met de leukste mensen uit de trouwbranche, let's meet en stuur me een berichtje als je wilt samenwerken!

CLOSE